Baby kurang gerak

Hi. Saya sekarang 35w 3d. Dah dua kali warded sebab baby kurang gerak. Ni baby tak responsive lagi. Dah cakap dengan dia pun still sama. Dah buat macam macam pun still kurang gerak. Boleh bantu saya? #pleasehelp

10 Balas

Sy 34w..kalau baby kurang gerak jer.. Sy goyang2 perut mcm doc scan kjutkan baby bngun 😂.. Pastu ngiring sebelah kiri.. Mnum air masak lebih bnyak dari air manis.. Tpi kalau ad aiskrim, bleh cuba makan aiskrim

kalau sis pergi klinik.. klinik akan hanta ke hospital.. sebab baby kurang gerak.. better sis ke hospital terus ya..

dah try minum air yg sejuk² manis x pun masam...tgk dia ada gerak ke x..klu x baik gie hsptl aje...

Sy 35w 5days.. baby kurang gerak. Skg kena Tahan kt wad.

pegi hospital sis .smoga baik² saja🤲

Silakan ke PAC segera

Try minum air sejuk

better pi hospital

Pergi la hospital

g spital sis....