terjatuh semasa hamil

Saya sekarang 33w. Tadi selepas keluar dari bilik air saya tergelincir lalu terjatuh..selepas itu saya cuba bangun, alhamdulillah saya check tiada apa2 pendarahan atau apa2 yg pelik berlaku..saya monitor juga pergerakan bayi, semua ok. Tapi selepas beberapa ketika, saya mula rasa sakit ketika berjalan..terutama pada belakang sendi antara peha dan tulang pinggul..setakat ini itu sahaja yg dialami. Bolehkah saya berurut? Atau perlu kah saya ke hospital? Kepada ibu2 yang lain please be extra care careful ye..hati2 semua..doakan saya dan baby okey dan dipermudah urusan bersalin dengan selamat..thank you

2 Balas

Pegi hosp sis. Kalau urut, kita tak tahu ape masalah dkt dalam kan.

Go to hospital first sis.