Keputihan atau sebaliknya?

Saya sekarang 22weeks.sejak2 ni sy prasan dekat underwear selalu ada spot mcm basah.kadang 2,3 spot yg basah.bukan basah semua..sy jenis peha besar jd kat kwsan miss v tu mcm xkena angin sgt🤣.so sy konfius basah yg kat underwear tu wap peluh , air ketumban atau keputihan?sbb kdng2 bila tgk ada jgk kesan keputihan kt underwear tu. Masa awal pregnant dlu kputihan sy jnis lendir .tu bila masuk 5months dah xde yg jnis lendir. So sy ingat kan kputihan ni jnis cecair pulak.minta sapa yg ada pengalaman shre ye

2 Balas

Bila next checkup awak? Nanti inform nurse/doktor untuk check sama ada itu keputihan atau air ketuban yang leaking.

11mo ago

awak pakai pad boleh Thu kalau basah tu mungkin air ketuban kalau pad tu kering mungkin keputihan..

jom join group whatsapp due bulan 10 https://chat.whatsapp.com/Idl3HkTnTc2ExtuQbTvx3q