Sedih hmmm

Saya sedih ... barang baby belum ada kena sedia langsung tda bajet..29minggu 6 hari Husb abis konterk kerja hmmm kami duduk rumah mertua malu juga..

4 Balas

Sy ada barang baby yg extra contoh mcm tilam baby. Arwah anak sy punya. Meninggal tahun lepas. Contact sy kalau perlukan https://t.me/cik_ayyie

Sama la dgn sy 29mggu 5hari.. Brg bby apa pon tak prepare lagi.. Dah la berpantang sendri nti..

2y ago

Mcm pernah jumpa sblm ni post ni, tak ingat kat sini atau kat fb. Just nk pesan pade yg nak sedekah keperluan baby better ke rumah dia je. N jngn transfer sbarang duit. Takot scammer. Zaman skrng ni memacam. Sy tak tuduh sy cuma beri pesan

Semoga segala urusan kita para bakal ibu dipermudahkan 🙏😊

Awak stay mana

2y ago

sabah