sedih

Harinie boleh kuar wad tapi tanpa anak... Hmmm anak kena tahan sbb depa buh antibiotik selama seminggu...sedih pantang tanpa anak....

20 Balas

Ok sis..skurng2nye anak sis ada..cma kna thn je..sy nie lg la, tgh brpantang tnpa ank..anak sy mninggl dlm prut masa kndngn sy 37w..ari2 sy dk tatap je gmbr anak syurga sy, sy mtk hsbnd amikkn pic anak syurga sy utk sy lpskn rndu 😭 Ape2 pn smoga sis tabah n doa byk2 spya anak sis cepat kluar..slmt brpantang ye

4y ago

Btl tu..tgk la doc akn bg awk gdm ape..klau dpt gdm on diet ok la..klau y len2 tu mknenye truk ckit la

jgn risau pihak hospital jage anak kite dgn baik. ank sulung sy lahir puasa ketiga. premature. hmpir sebulan ank kena tahan nicu. seminggu sebelum raya bru dpt keluar. sy balik berpantang tnpa ank. smpai demam n bengkak susu. dgn pantang pn tk berapa betul sbb ulang alik hspital tgk anak n bg susu. 😌

Xpe sis.. amik masa ni utk rehatkan diri.. semoga anak cepat sembuh.. sama mcm saya masa ank 1st, saya balik umah dlu baby tinggal kat wad.. bolehla rehat sikit tp last kena jugak bentan sebab hari2 pegi jenguk baby kt wad.. badan penat.. spital jauh lebih 20km

Saya haritu baru keluar wad tanpa anak..5 hari die kat hospital sbb jangkitan kuman sbb saya overdue...jgn risau pihak hospital akan jaga..bnykkan rehat sbb badan kite lepas beranak letih sangat...baby da balik nanti confirm x cukup tido hihihi

Kenapa ye baby kena on antibiotik? Sis ada gbs ke? Saya pun gbs carrier, nurse dah pesan lps bersalin nnt baby akan kena on antibiotik selama sminggu..

sabar ye jgn sedih2 . awak dlm pantang .tak elok sedih2 . saya pun dulu anak saya 6 hari dduk wad . sedih jugak tapi nak buat cemane kan . sabar yee

Setahu saya boleh teman baby kat wad . Baby saya pun sama dorang buh antibiotik seminggu , seminggu lah saya teman baby 🥰

Brpa hri ye sis,sbb hri ini dh hr ke 6 ank sy tahan wad on antibiotik😔😭😭😭sedih hri hri nangis rndukan dia

4y ago

Lps tu coll doktor,doktor kata beby perut kembung,kena tahan lagi😭😭

Selmt berpntg ye sis,smoga bby cpt sembuh dn cpt jumpa mummynya,smoga tbh mnghdpi hri berpntg tnpa bby d sis..

Hmm Kita x leh keluar wad lagi bby kena kuning pula😭 harap esok boleh balik dari 18 hb 😭