Loya minum air mineral, Ada ke yang sama dgn saya?

Saya sebelum ni elok je minum, masuk 12week ni sye minum air masak terus rase loya lepastu muntah.. minum air manis okey pulak, tapi nanti 22/9 ni kena minum air gula, buat saya bertambah risau.. saya cuba ikhtiar titis sunquit dalam air masak bagi rasa oren je.. Ada ke yang sama macam saya?

3 Balas

Kalau saya perah lemon sikit je dalam air kosong, Insyallah okey jee. tekak sya, kalau makan obimin baru je telan dengan air sunquick kosong, n jgn perut penuh, kalau tak, confirm muntah

Sama lah mcm sya hadapi skrg 12w. sya minum air kosong lpastu minum air Sunquick sikit bagi hilang loya. Alhamdulillah x muntah.. sya pon 22/9 kena minum air gula 🤗

2y ago

Sye titis je sikit dlm air bagi rasa oren.. harap tk sangkut time minum air gula nanti.. semoga dipermudahkan untuk kita dua

cuba minum air suam utk elak loya.

2y ago

Dah jugak, lepas 5 minit macam tu rase macam nak muntah, kepala terus rase pening..