Sakit tulang pinggul

Saya scoliosis (tulang bengkok), sejak mengandung sakit tulang pinggul. Kalau gi klinik, Dr mesti kata normal untuk ibu mengandung. Sakit tu kadang², tapi kalau dia menyerang.. Nak jalan, bangun dari katil, nak baring pon sakit yang amat 😭😭😭 Ada tak yang rasa mcm ni 🥲🥲🥲

1 Balas

sy masa awal preggy sakit kt kelengkang, kalo buang air besar (cangkung) nak bangun tu seksa sgt.. pastu sy consume pil kalsium, skrg da xde sakit² lg.. kalo x satu badan sakit²..