Saya nak tanya kat kwn2 semua. Ada sesiapa tak scan 15 ~ 16week, boleh nampak gender tak Bby awak?

Saya scan di kk xnampak katanya 16week

38 Balas

Selalunya kat kk ni sampai bersalin pon belum tentu nampak gender dgn jelas . Hehe

4y ago

Sya 1st n 2nd baby pun xnmpk..dkt2 bsalin bru tau boy...ni 3rd baby 19week da tpi blm scan lgi..28hb ni ade check up..hope sgt nk bby girl..ade gk kwan

sy scan swasta.. 12week da nmpk da gender. smpi la skg ni da 37weeks tiap kali scan mesti nmpk🥰

4y ago

Aamiin 🤲 tq🥰

Seeloknya scan gender 18 weeks - 24 weeks. Tapi ada yang 15 week 16 week dah nampak gender ☺️

4y ago

Kaann 😆 x tapis2 dah

ye betul 15-16 week kurang jelas lagi gender baby. better pergi masa dah 20 weeks keatas .

Tengok luck jugak sis. Mcm sy patut growth scan biasa je masa 15w, rezeki nampak gender.

4y ago

Bestnyaaaaaa... YAALLAH semoga awak dan Bby selamat aamiin 🤲

x sure klau 15/16 weeks. sbb sy scan 23 weeks. Alhamdulillah nmpak gender.. jelas

4y ago

inshaAllah.. klau bby bg kerjsama comfirm nmpk.. hritu sbelum scan sy mkn aiskrim phtu jlan2 skit🤭🤭

Belum lagi rsnya. Dlm week 20 ke atas bru nmpak rsnya. Tu pun kadang baby kepit

4y ago

Tulaa next month 20week in shaa Allah 😊 kena buat ultrasound sekali lg.

Masa tu sy scan 16w tapi masih belum nampak gender dia apa 😂

4y ago

😅😅😅😅

Sbb masih awal lagi.. Kalau dalam 7 bulan dah boleh nmpk Jelas..

4y ago

Kan.. Tapi sy dgr2 ada yg bole nmpk jntina masa 4bulan dlm perut

biasanya utk nmpk gender pada 20w..15-16w masih agak kecil size baby.

4y ago

Oh ptt la doctor kata "kecil lg ni.. Eeemmm Sy dah teruja 🤭