Sedih jika suami tidak mahu urut badan # 35 weeks

Saya sangat suka diurut ketika hamil walaupun sekejap ...ada masanya suami saya mungkin penat dan tidak melayan bila sy minta urutkan badan...saya jadi sangat sedih sampai rs nk nangis. ..huhu ...ada ke yg sensitif macam sy. ....

2 Balas

Kadang bila mengandung ni mmg jd sensitif lebih, cumanya kalau boleh jgn terlalu melayan. Takut nnt dihasut dgn fikiran negatif fikir suami tk sayang lah apa lah, takut jd stress atau jd benda yg tk elok je. Kalau saya, tiap malam kalau boleh minta suami urutkan kaki. Bila ada masa, saya urutkan suami pula.

Sy dari anak 1st smpai la nk masuk 2nd ni tak pernah lagi suami urut badan atau kaki. Sakit2 pun sendiri je 😁