Sakit Perut

Ada tak yg macam saya sakit perut cirit birit, dtg sekejap pastu hilang, perut jd mengeras, Sakit pinggang, adakah ni tanda nk bersalin? Dari pkul 4 pagi sampai 7 pagi tak boleh tidur. Sya 35week. Perlu pergi hospital tak?#SeriusTanya #ingintahu #newmom #firstmom

7 Balas

Sye pun da Start cirit birit ada dalam 2 mgu lebih.. pastu perut kejap keras kejap ok pastu keras balik.. pastu baby time tgah mengeras yg amat2 sakit tu tiba2 dia bergerak laju terasa trun ke bawah 😅jdi terkejut kjap .. kdang tido malam pun tak lena da skrg .. skrg da 37 mgu 2 hari ..

4w ago

awak beza sehari dengan saya🤭 saya pun cirit birit haa..siap package contraction teruk..pergi hospital bukaan x de lagi, tapi dapat tahu ada jangkitan kuman area miss v😔ni kene on antibiotik dah...huhuhu

saya semlm skit prut kejap then hilang masuk hrini 2 kli bgun berak sebab skit prut tapi takdala kerap selang brpa jam je😂tapi takda sakit pingg apa2 just mnja2 ja rasa and rasa mungkin salah makan je kot tkut jgk dngar bila org ckp cirit birit ni😂

4w ago

sya dh kurang sakit. cuma perut masih cekang. sekarang keluar keputihan warna coklat. risau pulak

soft signs. kalau contractions makin kerap & rapat & tak hilang, boleh gi PAC.

4w ago

ameen moga Allah jaga momy & baby 🩷

sy baru rasa haritu . false contraction rupanya . esoknye elok dh takde sakit

tanda² tu...klau makin kerap..bleh terus ke hospital ya

terlampau sakit boleh pergi hospital

4w ago

terima kasih sis. sekarang dh kurang sakit cuma perut mengeras tp baby bergerak. sekarang keluar keputihan warna coklat