Normal ke Baby 9bulan tp belum pandai duduk & merangkak lagi?

Saya risau sgt bile tgk anak sebaya dia dah pandai merangkak & duduk. Saya jd sedih bile ade org banding2 kan. Esok ade checkup dia untk 9bulan, saya risau kalau kene refer dgn doc sbb belum pandai duduk lg. tlg bg kata2 semangat dkt saya 😔 #firstmom #firstbaby

16 Balas

It's OK jumpa doktor, at least dpt nasihat drpd orang yg betul. Tanya lah soalan ni pada nurse dan doktor, at least klu Tak normal, dapat juga pantauan awal.