34 weeks pregnant.

Saya risau sekarang kepala bby masih tak berada di bawah 😭 Air ketuban doc kata byk. Dlm fikiran sy mcm mcm 😭 saya gdm on diet. Risauuu

5 Balas

Hi sis, sy pn bby sblm ni mcm ni, kerap2 ckp ngan bby, bykkan bedrest, nanti baby akan pusing. masih ada masa lg 2 mggu tu sis, doc pakar sy ckp la. utk air ketuban, elakkan makan buah berair mcm tembikai, pastu kurangkan air manis, bykkan air kosong. moga dipermudahkan urusan ❤️