34 weeks pregnant.

Saya risau sekarang kepala bby masih tak berada di bawah 😭 Air ketuban doc kata byk. Dlm fikiran sy mcm mcm 😭 saya gdm on diet. Risauuu

5 Balas

bole try tips2 kt internet sis.. skrng sy 31w, duk ckp ngn baby turun kepala ke bawah.. mama nak bersalin normal 😂 sbb pengalaman 1st anak songsang, huhu plan czer terus.. n sy ada kencing manis.. huhu.. kali ni kalau boleh nak normal.. minggu depan baru jumpa pakar.. dulu x de pengalaman plus tak cari ilmu pregnancy.. huhu.. ni kalau 32w ke 36w baby x turun kepala mmg nak urut la kalau boleh.. tk pun exercise, sujud..

10mo ago

terima kasih sis share, akan diusahakan buat exersise ❤️🫰🏻