Telinga baby tetiba kluar cairan kuning ...

Saya risau sblum ni tak pernah saya pgi klinik mna ye??klinik biasa ke kena pgi pakar telinga?saya bukan orang rantau...jdi tak tau lg harap ada yg sudi jawab persoalan saya

3 Balas

sis boleh pergi klinik biasa dlu utk cek, klu teruk depa akn refer ke pakar tlinga.. better ke klinik krajaan, wlupun lama, tapi berbaloi tggu bagi sy.. 😊

kalau telinga biasa pergi ke pakar telinga(ENT) mommy..mg anknya cpt sembuh .aamiin

better ke klinik