Saya da 34minggu nak msuk 35 minggu, normal ke duduk, jalan sakit bawah? Bby kepala dekat bawah ke?

Saya rasa ngilu nak duduk, jalan semua.

5 Balas

Sama sis. Skrg bila berdiri dari duduk atau baring, sy kena berdiri static dulu sbb sakit kat tulang tu. Tak boleh berjalan terus. Sy baca, tak boleh jarakkan kaki sgt. Mcm sy, selalu duduk bersila sbb tu yg selesa. Rupanya cara tu bagi pressure dekat tulang bawah. Kalau keluar kereta pun, kena pusing dua2 kaki keluar, baru pijak tanah. Tak boleh keluar satu kali dulu, pastu keluar lagi satu.

4w ago

ptut laa. saya ganas awak bangun😂

sy pun sama mcm sis..ada rasa sakit sikit2..skrg 34minggu..sblum ni duduk & nk bgun balik sy kangkang besar2..sejak terasa nyilu2 tu..saya bgun dpd duduk kepit peha..rasa kurang sikit sakit

3w ago

sy x pandai nk rasa contraction palsu..perut mgeras tu ada la..,🥺

sy pon 34weeks dah ..sy pon rasa mcm tu skrg duduk sakit bhagian bawah dah takbole duduk normal dah 😂 kpala baby dekat laluan dah

saya pun 35 minggu dah kerap ngilu kt bawah, tapi baby masih belum dalam laluan lagi

4w ago

saya ade contraasn palsu dah. anak ke2

ye baby dah masuk laluan

1mo ago

terima kasih ❤