contraction ke?

Saya rasa macam sakit pinggang macam ketat selang 15 minit. Dah lebih kurang 2 jam. Contraction ke? Tahap rasa sakit tu 3/10...tak sakit sangat. Tanda-tanda lendir berdarah atau pecah ketuban takde lagi... Kena pergi hospital dah ke belum? #39w1d

15 Balas

saya 38weeks 1day, pinggang sakit tp tahap boleh kawal lgi. Perut mengeras je dan rasa sakit perut mcm senggugut/gastrik, tak reti beza hahaha.. Tu tanda nk dkt bersalin ke ?.

4y ago

tu salah satu tanda jgak tuh sakit mcm senggugut.. klu kerap dan makin lama makin sakit.. kne pergi hospital sis..