contraction ke?

Saya rasa macam sakit pinggang macam ketat selang 15 minit. Dah lebih kurang 2 jam. Contraction ke? Tahap rasa sakit tu 3/10...tak sakit sangat. Tanda-tanda lendir berdarah atau pecah ketuban takde lagi... Kena pergi hospital dah ke belum? #39w1d

15 Balas

Saya masa hari tu pun sakit pinggang je mula2 tkda lendir tkda darah keluar pun lepas tu sakit tu mkin sakit n terus je ke spital , sampai2 je dah bukak 4cm , masa tu pun dah 39week5day