TANYA SOALAN DI PAGE FB, DAN SAYA STRESS MELAMPAU SEKARANG

Saya rasa emosi sangat. Saya tanya soalan elok2 dekat page info ibu hamil. Tapi ade some people jawab macam tahlah. Tak boleh ke kalau takde benda baik nak cakap, tak payaj comment? Saya stress lah baca. Saya tanya soalan, bukan nak kena kecam.

2 Balas

hehe, chill jek sis, manusia ni bagai2 ragam.. rakyt mlysia tgh stress dgn pkp, tu yg kecam org jek..tnye dlm group ni jek klu brkaitan hamil sume ,insyaAllah ade jwpan..

sis tye pe tu sis..sis bleh ctr dkt TAP nie pon ok ja sis..ibu2 lain dpt mmbntu sis..sis nk tye pe tu bleh sy thu?kot2 sy bleh mmbntu sis😊

3y ago

ok dh sy dh bg admin add sis😊