Nak tnye pgalaman ibu2 y ade anak y mgalami hypotiroid? Anak sy possible nk ke arah hypotiroid...

Saya rasa down sgt2....baby twins sy possible hypotiroid...

1 Balas

Hai. Kakak saya ada pengalaman anak nya disahkan kena hypertiroid. Pada permulaan berat badan susah nak naik. Tapi sekarang semangat badan nya. Alhamdulillah. Apa yang saya perhati anak kakak ni dia akan mudah muntah bila disusukan. Kena sabar dia kerap menyusu tapi akan muntah setiap kali tu. Lama² okay je baby tu. Alhamdulillah Moga dipermudah urusan ya mommy dengan izinNya anak mommy akan sihat selalu

2y ago

mcm ank sg doctor ckp hypotiroid... da start mkn ubt da... sy xthu la smpai bile kne mkn ubt... sedih yer sy bile tgk ank2 sy kcik lag da kne mkn ubt... ank2 sy pn bile nyusu mmg kerap muntah