Susu formula

Hi saya punya baby dah 1 bulan lebih, fully breastfeed. Tapi husband sibuk suruh ajar anak minum formula. Sebab kakak dia kata nanti susu akan kurang dan anak akan lapar bila hantar taska umur 3 bulan nanti. Saya kalau boleh tak nak ajar lagi. Macam mana ya 😢

1 Balas

xpayah ajar klu gitu. awk fokus pd bf..dan start buat stock once dh habis pantang, ajar bby pkai botol pula. susu formula skrg bkn murah tau..tmbh kena try and error. klu bby tak serasi lg susah.