Susu formula

hi mummy , saya baru nak ajar anak saya susu formula dia dh 5bulan dia fullybf . Bila saya bagi susu s26 dia tak nak . Ada cadangan lain tak? untuk bagi sbb saya nanti dh start pratikal jadi nak ajar dia guna susu fm saya nak bagi frisolac atau enfalac takut dia tak nak pula macam susu s26 #firstmom

2 Balas

susu badan banyak x? kalau x just bt stok susu badan je.

Cuba frisolac bekas kecil

10mo ago

frisolac ada 3 jenis yg biru pekat step1(yg biasa), yg hijau muda(AR) n yg biru muda(HA).. HA n AR ni dia rumusan khas untuk bayi yg special contoh colic ke apa ke .kalau baby sis biasa je, boleh pakai yg step 1 tu. . step 1 paling besar 900g n paling kecik 600g. hahaha sya dh pkai dh susu tu .sya pakai AR dlu smpai 3m then tukar ke s26