Symptoms Pregnant

Saya prgnt ank ke 3, kandungan br 6w..kali ni alahan sy sgt teruk.. xleh bau org tgh masak, tgk mknn semua x lalu.. serta tiap mlm sy tak boleh tido sbb sakit belakang.. pastu sy naik ruam di tangan dan kaki.. adakah perkara biasa sakit belakang n naik ruam di awl kandungan?

1 Balas

Biasa. Ada org sampai habis usia kandungan tunggu deliver pon hadap symptoms ni. Xpe untuk baby kita. Lepas bersalin hilang lah.