Umur 39 thun apa risiko pregnant

Saya pregnant umur 39 bersalin thun Dpn 40..ramai sekeliling bg negatif kt sya pregant skg byk risiko baby.. Nk wat mcm mna rezeki Dr Allah.. Sya down sgt.. Siapa pengalaman pregant umur 39..betul ke ada risiko.. Saya memang amal asid folic. Down skg.. Bru 10 week..

12 Balas

jangan fikirkan sangat mulut orang. Yang penting jaga kesihatan diri n baby baik2. mak sedara saya elok je pregnant umur 46 tahun, bersalin pun mudah je.