Umur 39 thun apa risiko pregnant

Saya pregnant umur 39 bersalin thun Dpn 40..ramai sekeliling bg negatif kt sya pregant skg byk risiko baby.. Nk wat mcm mna rezeki Dr Allah.. Sya down sgt.. Siapa pengalaman pregant umur 39..betul ke ada risiko.. Saya memang amal asid folic. Down skg.. Bru 10 week..

12 Balas

jgn risau, ibu sy pun pregnt adik sy msa umur 40 tahun + gdm cucuk insulin Alhamdullilah sihat je adik sy berat 3kg bersalin normal, jga permknn je awk

3h ago

adik sy pun dh 10 thun dh lani

Jangan dengar cakap orang. Doktor sendiri yang akan nilai risiko untuk awak. Jadi apa2 tanya doktor. Jangan tanya or dengar cakap2 orang awam.