Mulut family

Saya pregnant twins dan kalau pregnant twins ni biasanya due date ditetapkan by dr pakar. So saya dah dapat tarikh. Lepas je dapat tarikh saya terus beli barang untuk sambut babies. Yang geram and sakit hati sangat,kakak ipar membebel dekat husband kenapa beli barang awal sedangkan babies belum keluar lagi. Lepastu dia compare dengan adik beradik suami yang lain yang tak prepare apa² langsung sebelum baby keluar,cuma bungkus dengan kain batik je masa dekat hospital. Si suami tu apa lagi,backup adik beradik dia la. Paling geram lagi kitorang belum beli bedung,lepastu tadi ajak la suami beli bedung tapi dia marah,dia kata cuba dengar orang tua nasihat,kalau apa² jadi kat baby tu dia akan salahkan saya. Dahtu,kalau tak prepare barang babies sekarang, nak prepare bila lagi? Nak saya pakaikan anak² saya ni kain batik je masa kat hospital ke? Ingat hospital tu tak sejuk ke? Paling sakit hati sekali sebab bila diorang cakap macamtu saya jadi overthinking,why not tenangkan dan doakan saya daripada bebel benda² macam ni. #pleasehelp

11 Balas

Rsenya nurse pun nasihat suh beli barang sikit2.. Rse nya dr 7bln lagi.. Sbb takut brsalin awl.. Awk dah brp bulan?