Scan Klinik

Hi, Saya pregnant sudah 4w2d. Bila agaknya masa yg sesuai utk buat scan diklinik ya. So far, 2 kali buat upt result double line. Kwn ada ckp mostly klinik akn terima bila dah 7w baru boleh scan. Harap2 mummy2 yg lain boleh bantu. Terima kasih.

Scan Klinik
2 Balas

Tahniah sis. Betul tu sis. Sy masa 4w5d dah pergi ke klinik untuk confirmkan sbb sy ada mslh kesihatan. Kalau ibu yg sihat takde masalah kesihatan better tunggu 7-8 untuk nampak heartbeat sekali.

2y ago

baik, thank sis. excited ni. tapi kena sabar. hahaha

Yup betul tu selalunya dalam 6-7w boleh pergi scan sebab kalau awal nanti tak nampak. Btw tahniah ☺️

2y ago

terima kasih sis