Bukak buku pink

Hai. Nak tanya pendapat. Sekarang pregnant dalam 9-10w. Belum bukak buku pink, ni kandungan ketiga. Nak pindah lagi 2 minggu. So better buat buku kt tempat baru or buat je sesiap ye? Pening pikir 😅#pleasehelp #advicepls

1 Balas

Boleh try call dulu kk terdekat tanya macam mana. If dia bagi date sebelum awk pindah, boleh bukk dulu buku. Time bukak tu bgtahu next apt nak pindah ke kk lain. Rasanya tkde masalah hehe.