Jerawat pasir ketika mengandung anak kedua

Kenapa muka kita naik jerawat kecil2 semasa mengandung anak kedua ey

6 Balas

saya 3 kali preggy .. tiga2 tu la jerawat naik .. tapi yg 2 kali tu jerawat teruk je naik.. kali ni mcm awl preggy je naik jerawat.. skrg dh okay balik kulit muka.. maybe preggy boy kalini kot😂😂 yg first tu preggy girl muka teruk je

normal je. x boleh buat apa pn even pkai basic skincare, x da kesan pn sbb hormon. 😭 nh sy masa preggy anak sulung, girl la habis muka ranap. redha jela

sis awak kne bykkan minum air mkn sayur n buah buahan''' elakkan pakay skin care yg bkn alami

perubahan hormon. try tukar skincare.

1mo ago

sy x pakai skincare sis sebb sy x berani pakai apa2 skincare kalau mengandung

perubahan hormon tu

perubahan hormon