Alahan

Saya pregnant 8 minggu. buat masa skrg saya tk boleh ciom bau wangi. bau sabun basuh pinggan pon boleh muntah n nasi memang tk usik pon. boleh tak mommy semua share pengalaman alahan yg terok.. n selalu nya berapa lama ye alahan nih berakhir? tq.

2 Balas

sy awal2 preggy mmg sume tak bole cium.bau tumisan bawang,bau telur goreng,ikan bilis goreng,bau ubat gigi pon tak bole semua yg bau wangi2 sakit pale n mual kalau hidu..masok 3 bln ke atas baru ok sikit..

sye awal hamil rse mcm tu xboleh bau dapur..Nasi k lmak2 msk k mmng xboleh..3bln keatas bru ok sikit2...