Tanda bersalin 37w 6d

Nk tnya pendapat mommies . Sy start sakit mcm senggugut since pagi td and sy catat sakit tu dtg dlm 10 min skali selama 4jam and melayan siap senaman tp same je pstu sy cuba rest and tido sakit tu dh kurang tp ade kluar lendir xberwarna sikit kt pantiliner . Rasa mual and muntah 2 kali dh harini. So far xde turun darah or air ketuban lg. risau tp normal ke or sy perlu ke hosp ? #firstmom #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Kalau makin kerap n gap makin dkt dh boleh ke hospital sbb kdg takde pecah air ketuban dia terus contraction

7mo ago

Okay tq awak

sekarang mcm mana awk? kena tahan wad ke tak?