Sakit perut

Saya pregnant 5 weeks tapi sekarang kalau kencing je sakit perut., normal ke ? Ke saya kena refer dok

6 Balas

kncing kotor tu sis,,sy pun awl prgnt mcm tu....nnti jumpa doc awk,ni tmester ke 3 dtg balik kncing kotor,🥴🥴

takut kencing kotor ni. minum byk air taw sis. klau x smggu 2 hari skli kena gi kk susah nnt.

rasanya kencing kotor.. minum air kosong bnyk.. blh minum air barli.. & jumpa doktor..

kencing kotor boleh mnyebbkn keguguran sis...klu xrawat dari awal...g la jupe doktor

takut kencing kotor. cuba refer klinik

kencing kotor tu