baby

Saya pregnant 35 mggu. Saya nak tanya. normal ke baby kerap mengeras sbb ada baca dlm page ni ada org baby kerap mengeras sbb air ketuban berkurang mungkin waktu buang air skali air ketuban. Saya first baby tk tw hal ni.

1 Balas

my baby pun kerap mengeras, dah 34 weeks. its normal, cervix tengah practice untuk bersalin nanti. tak pernah dengar pasal air ketuban kurang tu, my next appointment next week nanti boleh lah i tahu dgn lebih details

5y ago

Thanks