Hujung Jari Kebas Dan Letih 34 Weeks Pregnant

Saya Pregnant 34 Weeks. Sekarang Rasa Sakit Pinggang N Cepat Letih Sangat2.. Pastu Hujung2 Jari Selalu Kebas2.. Dalam Sehari Tu Ada La Dlm 4,5 Kali Rasa Kebas.. Normal Ke? Dan Kenapa Boleh Jd Simptom2 Tu Yer?

5 Balas

Yup normal. Kadang2 sbb kurang susu. Tak pun sbb ada satu penyakit nama dia tak ingat, tapi memang selalu terjadi time preggy kebas2 tangan semua. Boleh try search dlm apps ni pasal kebas jari tangan.

Normal. Tu carpel tunnel syndrom. Try urut2 kt pergelangan tgn.

Saya 25w skrg pun rasa kebas2 tangan, jari..

Normal tu sis

Normal dear..