Pening nak pilih breastpump 🫠

Saya pregnant 30 minggu.. Saya tak berapa faham sebab saya first mom.. Macam mana nak tahu breastpump yang sesuai dengan kita? Sebab kalau sewa mesti kena try guna kan.. and kalau pump sebelum beranak kan tak elok.. 😅 Ingat nak try manual milk collector macam dalam gambar ni je.. Ada mommies pernah try ke? Ok ke kalau try macam ni dulu? Nak beli medela macam kayangan sangat pulak haha 😅😅 tu la siapa suruh takde duit kan ☹️

Pening nak pilih breastpump 🫠
16 Balas

kalau nk beli bawah seratus yg elok,, jenama youha kt shoppe pun ok,,tpi berblk kpd size nipple sesuai atau x

Kalau kerja cari pam jenis handsfree.. real bubee pun ada handsfree

10mo ago

Boleh je. Jimat takyah beli banyak jenis. Lagipun leceh gak nk pegang..

saya pula kena beli menual sbb ada ketumbuhan di payudara ..

10mo ago

bengkak susu? clog?

kene tahu saiz nipple dlu

tq hawt momma 🥰

awk bekerja ke sis?

10mo ago

Ya saya kerja 😅 Ingat lepas sebulan direct feeding tu terus nak ajar guna botol dah.. huhu macam susah tapi terpaksa 🥺🥺