breastpump

ada tak kat sni guna breastpump mimo yg viral kat tiktok tu? ok tak? nak try sbb harga mampu milik.. and klu nipple saiz 17mm takleh guna 21mm kan?

5 Balas

nipple saiz 17mm awak +-4mm. jadi awak akan pakai insert size 21mm. kalau awak nak cari breastpump boleh cuba join fb group breastpump (prelove&new). awak post cakap nk cari breastpump arrange bajet awak berapa. nnt org akan tepet pump dn hrga sekali. sy pon ada 2pump beli dkt sana😊

saya tak pernah guna breast pump sebab suri rumah, tapi kebanyakan saya tengok yang guna bp dorang sewa dulu kat kedai yang boleh sewa. kalau ok baru beli, kalau beli terus tapi tak sesuai membazir pula.

sye guna breastpump lbh kurang jgk mcm tu tp brand mikubi. best pakai. kalau size corong tu bsar sis kne beli insert je. pump tu still blh guna.

Sya ada nak jual breastupump double jenama nova lacte

kena cari insert lain.