Macam mana nak start buat stock ebm? Suggest breastpump yang murah dan bagus

Anak saya dah 6 bulan dan saya memang bf baby on demand. Lepas ni, saya akan start kerja bulan depan. Macam mana saya nak start buat stock ebm ye? Sebab sekarang ni susu saya macam cukup2 je. Kalau pump in between bf, sikit je keluar. And kadang tu titik titik je hmmm. For now, saya try pinjam pump kakak ipar. Saya tak tahu la pump tu ke yang tak sesuai. Macam mana nak pilih breastpump? Boleh suggest breastpump yang bagus dan murah?

1 Balas

pg cari physical store, mcm mummyzone, pump on the go, aishah babystore sg buluh, numom dkt aeon kulai. nanti seller akan guide u utk beli yg mcm mana. and pump pon bukan boleh guna sebarang pump, kalau x kena size, susu xkn keluar.