Perut mengeras

Saya pregnant 23week...kdg2 perut mengeras dgn tiba2...saya cuba tukar posisi,baru ok..xde lah kerap sangat mengeras..normal ke?siapa ada pengalaman mcm saya,silakan share♥️

9 Balas

Rsanya normal sis... Saya dr trimster 2 start da mngeras2... Risau gak refer ngan nurse dan org2 brpengalaman besanya benda tu normal law teda pndarahan.... Now am 33 weeks ++lgi lar kerap mngeras gak😅 tgh standby practise tuk prsediaan brsalin kot.... #babyaugust#