Sakit dekat susu

Saya pregnant 20minggu. Skrg rasa sakit dekat susu, bila kena sentuh rasa macam ngilu ja. Ada sesiapa macam ni x? Normal ka?

23 Balas

ye sis normal . lg2 klau xpkai bra . ad ank kecik melasak . trpijak puting kita la ap la . mmg perit sakit ny tu . smpai xmrh ank bole jdi mara ank2 trusik 😂 dorg pon xphm punca mak dorg mrh . ahahah

Normal saja sis..mcm sa dr awl mengandung smpai la 19w ni..sakit klu dsentuh..tp kena bersih2 kn la..sbb kadang ada daki2 nya tu☺️☺️

5y ago

Iya sis..mmg tu sa ni lg la skit sbb anak sulung ni salu main puting sa..skit gila oo😂😂

Normal je sis.. sy pn gitu juga start dr awal pregnant lagi.. tp kadang sakit ngilu on off jg..ada masa dia ngilu/sakit..

Sama..dari awal prgnen lg sakit tp sllu kena bersihkan.takut sumbat..kata nurse huhu

5y ago

ok sis tq

Sy now 10 weeks pun dah rasa sakit ngilu. Kenapa ye puting jadi gelap? Normal ke?

5y ago

Puting jadi gelap tu normal

Normal ..sy pon alami benda yg sama..sy sakit bile sentuh dan ngilu..

Sy dri awl tau preg da mle skit... Ni da 17w still skit lg... Huhu...

5y ago

sy dah 16 weeks ,same lah kite still rase

Normal.. Stengah org dr awal pregnant dh terasa sakit

Normal dear. Itu salah satu sign of pregnancy ☺️

Normal.. rsenyer dr awl pregnant pon dh rse mcm tu