31 week susu keluar

Ada sesiapa experience 31 minggu kandungan susu keluar. Mula keluar air ja pastu skrg macam keluar kuning2. Saya duk rasa sakit juga ni kat breast. Nak buat apa ya. Doc kata normal. 🤧

5 Balas

biar je. kalau asyik keluar pakai breast pad untuk cover susu tu. saya pregnant time 5 bulan susu dah keluar. tapi saya biar je. tak bengkak susu pun. kalau sikit sikit keluar ok je. kalau rasa tak selesa pakai la breast pad

11mo ago

ohh i see.. tu la risau juga. anak 1st dulu tak macam ni. trkejut susu keluar awal.

normal..sy smua prgnncy kndungan dlm 4-5bln cmtu da strt ade klua susu..ade tme breast rse denyut2 sakit mcm zmn2 nk tumbuh tek dulu2 kmzmn kcik2 hahahaha... bia kan je..jgn pump.sllu brsihkan nipple je.. its normal..

Normal je sis. Awk mcm saya.. saya dedua anak kluar susu awal.. rezeki baby org kata alhamdulillah.. xyah buat apa.. jgn picit jgn pam.. dia xkan bengkak pun..

11mo ago

Hehe xde kena mengena dgn terbersalin awl pun sis.. no worries. 😊

Normal saya 20w dah mula keluar juga memula jernih lelama kuning/putih for both anak. Cuma anak first masuk nicu & susu tetiba kering terus

11mo ago

betui sama la mula2 jernih.

Sy esok dah masuk 32 minggu... Tp masih belum ada susu lagi.... Normalkah breast sy kurang sakit.... Dari pada mula2 sy mgandung

11mo ago

OK baik sis tq