Minum air gula

Saya pregnant 20 week. Esk kena minum air gula. First time so rsa takut. Ada ape2 tips tak bg senang minum air gula?

34 Balas

Datang awal2 pagi.Sbb nak tunggu 2jam baru dpt makan. Nanti lapoo pulak. Pastu minum sekali teguk jerr.

Kalau sy mnum tgh air tu suam2. Mindset kena ubah. Jgn fikir nk muntah. Insha Allah. Semoga d mudahkn sis.

Datang awal, sis. Air suam lagi. So x rasa sangat. Mnum skali teguk je. InsyaAllah okay.

Gudluck sis..saya dah 2kali mnum..mula2 ok..yg ke2 rasa nk pitam😝

5y ago

Ok👌

Kena minum sekali teguk. Semoga dipermudahkan urusan ye sis 🤗

5y ago

You're welcome 😉

Sy mnum dh skli..sdp ja..xda mslh pun..mcm nk tmbh lg😂😂

5y ago

Saya dpt yg plain. X de perasa. Mmg totally air gula mcm nak buat sirap 😅

sy enjoy je mnum.. anggap minuman manis biase je sis

Minum jangn berhenti..pada saya ok je rasa nya.🤗

Kalau boleh minum sekali teguk smpai hbs😊

Minum sekali teguk je, hbiskn trus. Jgn bhenti.