UBAT CAIR DARAH PUNCA LEBAM

Hi saya pregnant 14w. Last week doc KK bagi saya ubat cair darah. Aspirin. Die kata sbb sy obese and takut nanti ada darah beku. Tadi baru perasan kat punggung ada lebam mcm dalam gambar tu? then baca2 juga dia kata salah satu punca lebam tu darah terlalu cair and sbb makan ubat cair darah. Soalan saya selamat ke saya teruskan makan ubat tu? Next appointment KK 3januari pula ?? #pleasehelp #firstmom

UBAT CAIR DARAH PUNCA LEBAM
8 Balas

Kalau ada ciri2 mcmtu stop guna dan sila jumpa balik doktor. BTW nurse awak xde pesan ea?

6mo ago

Nurse ckp kalau tak ambil lagi bahaya??? boleh jadi darah beku