Pregnant 3 months +

Hi saya pregnant 12w+ normally everyday saya dpt rasa heartbeat baby kuat mcm biase setiap hari lately saya rasa baby dh start bergerak sbb saya nampak keadaan perut saya bergerak semacam kiri ke kanan memutar lebih kurang cm tu la tp suddenly hari ni heartbeat saya xdpt rasa lgsung gerakan pun tiada agak risau so far tiada spotting pulak pendapat mommy’s mcm mana ya?#pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Balas

normal je. bby kecik lgi, die byk ruang lagi dlm perut tu. nnti dh 6m above bru kerap rasa dia gerak. sbb die makin membesar

2y ago

Thanks dear

macam mana boleh rasa heartbeat tu sis? saya x dpt rasa apa2 pun 12w+ ni 😅

2y ago

wahh syukur 🥰 take care sis tak sabar nak rasa heartbeat baby