Bacaan air ketuban yang normal berapa ye

Saya pregnant first bby skg 36dy4 kata doktor bacaan air ketuban saya 8.3cm normal ka tidak?

7 Balas

Kurang air ketuban memang bahaya.. Sy kna admit sbb air ketuban 8.5.. Dr, tahan wad untuk rehat & minum air byk2.. Air ketuban akn terhasil setiap 3jam jadi kita cuma perlu banyakkan pengambilan air..

3y ago

Aamin sis❤️ saya pun doakan awak semoga dipermudahkan segala urusan sis

ank first dlu air ketuban kurang ada 6ja lgi, hritu jg admit kena besalin paksa, ckup 37w jg, bby pun kcik ja 2.35kg, skg ank dah 4tahun ?

8.3 ad doc kata ok, ad doc kata x ok..yg normal antara 10-18 reading dia..jgn buat kje berat2..byk kn berehat..nanti dh 37w baru byk kn berjalan taw

Salaam sis. Samalah saya. Saya skrg 36miggu 5hari dan bacaan lebih kurang sis je. Doc ada ckp x normal atau tidak eh?

Harap dapat membantu sebab saya skrang 33 week air ketuban 8.6

3y ago

Awak cukup bulan da ke??

Hai sis ..sama laaa agak agak bahaya tak ea??

3y ago

Amin amin semoga dipermudahkan..awak pun da cukup bulan kalau serah diri.saya pulak?hmmm risau nya

Sis u jumpa doktor tak