SAKIT SAKIT BADAN

saya preggy anak ke-2. baru 13w. ada tak yang macam saya, sakit-sakit badan. sakit paha & betis dll. dah tak boleh berjalan jauh2. buat kerja rumah pun sakit badan. ada tak supplement ke apa, untuk bagi cergas sikit badannya. 😭 seksanya ya Allah.

1 Balas

Ibu pregnant takboleh ambik supplement/vitamin tambahan sesuka hati tau. Kalau nak pun, seeloknya minta advice dari doc dahulu. Lagipun, masa pregnant ni memang akan berlakunya perubahan hormon dsbgnya. It's normal.