Sakit badan

Normal ke even lepas setahun cser badan sakit gila. Tangan, kaki, peha betis rasa sakit. Nak turun tangga pun sakit

1 Balas

normal rsnye....mcm sy anak dh setahun 11 bulan otw nk 2 tahun rs sakit dkt tgn n kaki kdg2.. mcm kaki stiap hari sy akan pkai ted stokin yg btl2 grip pd kaki utk legakan sakit kaki.. sbb dlu ms pregnant kita smua akan alami varicose veins wlaupn xnmpk uratnye timbul tp sbnrnye tetp ada alami varicose veins..jd cara nk rawat kena pakai ted stokin..mcm ted stokin ni ada 2 saiz .ada smpai betis shj..ada tu smpai ke peha..depend pd puan nk plih yg mcmne..mcm tgn kalau sakit dkt area tapak tangan pula di pnggl carpal tunnel syndrome.. utk sakit mcmtu puan blh tgk dkt wall sy.. sy pnh share dkt wall sy cmne teknik senaman bg melegakannye..abis2 bila sy rs xtahan sgt sakit..sy tampal koyok dkt tgn yg sakit..br rs lega

3y ago

most wlcme 😉✌🏻