LENGUH 1 BADAN

32w. dah dua hari lenguh badan. betis. paha. lengan. bahu. dan sakit kepala. ada tak sama macam saya. nak tidur pun tak lena. lenguh sangat. 😭 mummy buat macam mana..

4 Balas

Mungkin ramai momy pernah hadap situasi macam ni… Before tidur tu mungkin boleh mintak tolong suami urut2 badan sikit… Boleh sapu minyak gamat ka kat kaki tempat2 lain kecuali perut…

Ye sis kita sama, husband tlg urut slow-² … sblum tdo minum susu panas.. 32week 3days badan mmng rasa mcm nk roboh, and mengantuk, bila mlm pulak susah nk dpt tdo yg lena.. hmmm

sama laa, alhamdulillah ade suami tolong urutkn, kene banyak minum air suam

Samaaaa , nasib ada suami urutkan jugaa