Kencing Tak Lawas

Saya preggy 9week. Kalau kencing tak lawas bahaya tak masa preggy? Miss v kdg2 rasa menyucuk je.

12 Balas

banyakkan minum air sis saya baca juga memang kencing ta lawas ni sering jadi pada ibu hamil juga klu saya jadi gitu pun, saya akan minum air suam sampai dua gelas, kembung air ja perut ni tapi lepas tu okay jangan bagi badan kurang air ja and perempuan memang mudah kena kencing ta lawas berbanding laki