Kencing Tak Lawas

Saya preggy 9week. Kalau kencing tak lawas bahaya tak masa preggy? Miss v kdg2 rasa menyucuk je.

12 Balas

Rujuk doc sis. Takut kencing kotor, bahaya untuk baby kalau dah tahap kritikal, kuman boleh attack. Harap semuanya baik baik saja.

Banyakkan minum air sis. Nak senang siapkan botol air yang 3L tu. Pas tu usaha utk habiskan dalam sehari. Mudah nak monitor

normal tapi kena monitor, bahaya untuk baby. Banyakkn minum air kosong. Air barli pn bagus untuk bntu lawas kn kencing

Mayb kencing kotor. Kalau pi klinik habaq kat dr. Kalu ye mayb Di bg ubat. Sementara tu minum air banyak2

Bahaya sis. Seeloknya rujuk doc. Nnt klinik akn test urine check sama ada kencing kotor atau tak.

Banyak minum air kosong sis, atau risau rujuk terus dkt doktor

bykkn minum air kosong.. moga dmudahkn

Banyakkan minum air putih sis

Kena minum air banyak tu sis.

Banyak kan minum air