kencing tak lawas

Hi mommies ada tak kat sini yg pernah kena kencing tak lawas time preggy ? Macam mana nak buat ? Tak selesa ? #8weeks

2 Balas

Minum air putih byk2 & minum air barli... Mula2 minum air putih tu mmg sakit sikit la nk kncing. Dlm sehari dua jd lancar... Sbb p kk dktor xbg ubat antibiotik. Dia just bg ural je... Pastu dia pesan minum air je byk2. Mmg jd... Smpai skrg mmg tiap pagi sy bangun, sy minum air dulu segelas...

4y ago

Haah.. Mmg rasa sakit nk kncing sbb minum air byk tp yg kluar sikit je. Tahan sikit... Nti dia kluar byk.

byk2 minum air.. xpon jumpa dkter.. nnti dkter bagi ubat..

4y ago

samasama 🤗