DiGigit Anak Kucing

Saya preggy 2bulan.. baru kejap tdi kene gigit dengan anak kucing liar… saya risau kandungan saya….perlu ke saya pergi klinik

DiGigit Anak Kucing
7 Balas

Hai mommies semua! Nak dapatkan baju yg selesa dan tak panas utk baby2 anda? 100% cotton tau 😊 Jom cuci mata kat sini 👇🏻 https://t.me/aibabyshop Jangan lupa utk join subscribe tau. 🎉PROMO DISEMBER🎉 ✅ BUY 2 FREE POSTAGE‼️ Stay tuned utk update promo terkini 🌸 Thankyou mommies!

sis cane sekrg? ok x lukanya atau da pi klinik?bhaya klu kene gigit dgn kucing x vaksin takut ade jngkitan..awak basuh je guna sabun antibacterial dulu and guna ubat luka

pergi Sis, dapatkan injection kancing gigi. Apa yg ada dlm mulut kucing tu kita tak tahu, tp jangan lupa mention yg sis pregnant

camni luka calar biasa je sis tpi bila preggy jangan sentuh or dekat dngan najis kucing sangat sangattt bahaya untuk baby

Insyaallah takde apa tu.. Basuh pakai sabun antibacterial je then letak ubat

yer perlu sis sy pon kena serang kucing hutan masak peknen terus pergi hospital.

basuh tangan dgn antibacteria